Premis d'Acció Social Maria Figueres i Mercè Bañeras

Una iniciativa de Plataforma Educativa per fomentar la innovació social, la emprenedoria social i la corresponsabilitat ciutadana

[catch-breadcrumb]

Convocatòria oberta de la 11a edició dels Premis

 

Ha arribat el moment! I és que avui, 10 de febrer s’obre la convocatòria de la 11a edició dels Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras. Uns premis que van néixer i han crescut amb la voluntat de reconèixer la tasca de persones, entitats, serveis i  projectes que des de l’Acció Social, contribueixen a la millora de la qualitat de vida de les persones que viuen i treballen a Catalunya.

En aquesta 11a edició, els premis reconeixeran projectes i propostes en 3 categories:

  1. Innovació Social, una categoria oberta a tothom i que està adreçada a totes aquelles persones i entitats que hagin ideat una acció de desenvolupament social a través d’un canvi original/nou en la prestació d’un servei o en la producció d’un bé que aconsegueix millorar una o més situacions de pobresa, marginalitat, discriminació, exclusió o risc social i que té potencial de ser replicable o reproduïble.
  2. Emprenedoria Social, que reconeix accions i/o iniciatives, d’organitzacions socials o persones, que des de l’acció social s’hagin desenvolupat i  mantingut en el temps per millorar la vida de les persones i la societat. Les candidatures a aquesta categoria es presentaran a través d’un procés participatiu per part dels i les professionals de les organitzacions de Plataforma Educativa.
  3. Corresponsabilitat ciutadana, un guardó que reconeix la trajectòria de ciutadanes i ciutadans que han destacat per la seva dedicació a les persones i a contribuir a la millora de la qualitat de vida dels col·lectius més necessitats, a Catalunya.
  4.  

La convocatòria estarà oberta fins al proper 31 de març a les 23.59h.
Les propostes guanyadores es faran públiques a l’acte d’entrega de premis que se celebrarà el divendres 21 d’abril i del que us anirem informant a mesura que s’acosti la data.

 

Copyright © 2022 Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras