índice

Prometteo, la xarxa social per a persones amb discapacitat auditiva, va ser el projecte guanyador entre els presentats en l’anterior edició.

De la mà d’una jove emprenedora, la Sara Gimenez, el projecte ha passat per diverses etapes fins a l’actual fase d’implementació. Prometteo, localitzarà i convertirà la informació d’oci i turisme de les destinacions turístiques en accessible per a les persones sordes.

Seguint les tendències tecnològiques, el projecte pretén impulsar el turisme intel · ligent a partir d’una comunitat web de viatgers sords, on es podran generar rutes coneixent els espais accessibles de les ciutats i també les opinions d’altres turistes de la comunitat.

Com a novetat, podem dir que Prometteo també comptarà amb una aplicació mòbil per a gaudir plenament de l’experiència turística amb la informació de la ciutat en el propi dispositiu mòbil. Així, la iniciativa aprofita les oportunitats que faciliten les tecnologies per avançar de manera significativa en l’accessibilitat en el turisme fomentant el desenvolupament cap a la discapacitat sensorial.

El llançament de Prometteo està previst pell primer trimestre del 2014 a la ciutat de Barcelona, convertint-la en primera destinació del món adaptada per a persones amb discapacitat auditiva.

Finalment, Prometteo treballa per a la recerca de finançament per a la seva sostenibilitat tot llançant un campanya de crowdfounding per captar fons amb la plataforma Verkami

Més informació:

www.prometteo.com

www.twitter.com/prometteopage

www.facebook.com/prometteopage

info@prometteo.com

+34 609725812