Els Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras neixen amb la voluntat de reconèixer la tasca de persones, entitats, serveis i projectes que des de l’acció social, contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen i treballen a Catalunya.

Apostem fermament pel caràcter creatiu i innovador que creiem que ha de tenir l’acció social.

És per això que volem reconèixer l’esforç i la perseverança en la cerca i posada en marxa de solucions innovadores als reptes que el nostre entorn social ens planteja. A més, aquests premis fan sentit amb el compromís que les actrius i actors socials mostren a través els seus projectes i trajectòries.

LES BASES DELS PREMIS:

PREMIS
Els Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras neixen amb la voluntat de reconèixer la tasca de persones, entitats, serveis i projectes que des de l’acció social, contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a Catalunya.


CATEGORIES

Els participants poden presentar la seva candidatura a les següents 3 categories:


DOTACIÓ ECONÒMICA

  • Innovació Social: 2.000 €
  • Emprenedoria Social: 1.000 €
  • Corresponsabilitat Ciutadana: Guardó de reconeixement


IDIOMA

Els projectes es poden presentar en català o castellà.


CANDIDATURES

Per presentar candidatura a la categoria d’Innovació Social dels Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras cal que ompliu el formulari que trobareu a l’apartat participa de la categoria corresponent.

Una vegada omplert el formulari, feu-nos arribar el projecte a premis@plataformaeducativa.org en format pdf o word (amb un pes màxim de 8 Mb)


TERMINI

El termini de presentació de les candidatures serà des de la publicació de les bases al web fins al proper 7 d’abril de  2022.


JURAT

El jurat serà designat pel patronat de l’entitat convocant i estarà composat per:

  1. Maria Figueras,
  2. Mercè Bañeras,
  3. Persona directiva de Plataforma Educativa,
  4. Representant del Dep. de Treball, Afers Socials i Famílies,
  5. Representant candidatura premiada edició anterior,
  6. Professional del Tercer Sector,
  7. Representant de Plataforma Educativa com a secretari/ària sense vot.

VEREDICTE
El veredicte, que és inapel·lable, es comunicarà el dia 22 d’abril de 2022 en el decurs d’un acte públic que es farà online en streaming. Els premis s’atorguen per majoria dels membres que formen part del jurat.
Poden ser declarats deserts, si així ho decideix el jurat. En cap cas són divisibles.


PROPIETAT INTEL·LECTUAL

L’autoria i propietat intel·lectual dels projectes candidats són propietat de la persona/entitat que ho ha presentat. Per tant, Plataforma Educativa no es beneficiarà, en cap cas, de les idees que es presentin com a candidates als premis. Tanmateix els candidats accepten que el seu nom, títol del projecte i el resum que consten al formulari formin part d’una base de dades accessible al web de l’organització. Així mateix, els candidats donen el seu consentiment perquè es pugui fer ús de la seva imatge per finalitats no comercials en els seus canals de difusió.


DISPOSICIÓ FINAL

La participació en aquesta convocatòria implica l’acceptació de les bases.
La inscripció i participació als premis és gratuïta.

descargaDescarrega’t les bases de la 10a edició clicant aquí