Premis d'Acció Social Maria Figueres i Mercè Bañeras

Una iniciativa de Plataforma Educativa per fomentar la innovació social, la emprenedoria social i la corresponsabilitat ciutadana

[catch-breadcrumb]

 

Fernando Fantova, premi Corresponsabilitat Ciutadana 2022

 

Plataforma Educativa celebrarà aquest divendres 22 d’abril l’entrega de premis de la desena edició dels Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras que organitza anualment. Es tracta d’uns premis que tenen la voluntat de reconèixer la tasca de persones, entitats, serveis i projectes que des de l’acció social, el no afany de lucre i la capacitat emprenedora contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a Catalunya.

Els premis reconeixen aquests projectes i iniciatives a través de 3 categories:

  1. Innovació Social; (premi de 2.000 euros)
  2. Emprenedoria Social; (premi de 1.000 euros)
  3. Corresponsabilitat Ciutadana; (guardó de reconeixement)

Premi Corresponsabilitat Ciutadana
A falta de conèixer la proposta guanyadora de la categoria d’Innovació Social i Emprenedoria Social que es desvetllaran divendres durant la gala de lliurament de premis, el jurat ja ha fet pública la proposta guanyadora de la categoria de Corresponsabilitat Ciutadana. El premiat d’aquest any és Fernando Fantova. Aquest llicenciat en psicologia, treballa la intervenció social i els serveis socials des de finals dels anys setanta. És educador social, màster en recursos humans i doctor en sociologia. Ha tingut experiència en l’atenció directa, la direcció d’organitzacions del tercer sector, la consultoria independent i les responsabilitats polítiques com a viceconseller d’Afers Socials del Govern basc.

És autor de deu llibres i dos-cents articles, capítols o ponències relacionats amb els serveis i, en general, les polítiques socials.

 

Podeu seguir en directe la gala aquí: 

Copyright © 2022 Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras