Avui a les 12h durant l’acte celebrat al CaixaForum Girona, s’han fet públics els guanyadors de la 5a edició dels Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras.  Els guardonats són:

  1. Invelon Biónics guanyador en la categoria d’Innovació Social per la feina que estan fent per crear una mà biònica no invasiva i funcional, manufacturada mitjançant el disseny i impressió 3D i de gran similitud al braç humà.
  2. Dona Kolors: Teixint futur, guanyador de la categoria d’Emprenedoria Social, per crear un projecte que es duu a terme des del Lloc de la Dona, que vol ser una alternativa professional a les treballadores sexuals. El projecte ofereix una formació a les dones per tal que aprenguin a cosí i l’idioma.
  3. Finalment, com ja s’havia fet públic fa uns dies, Cristóbal Colón, director de la cooperativa “La Fageda”, ha estat guardonat en la categoria de Corresponsabilitat Ciutadana pel seu esforç i dedicació en la millora de la vida de persones amb diversitat funcional.

Properament ampliarem la informació i publicarem fotografies de l’acte celebrat aquest migdia.

Moltes gràcies als participants, als guanyadors, al CaixaForum i també a totes les persones que ens heu acompanyat durant aquest dia.