carme_capdevila_premis

L’Hble. sra. Carme Capdevila, exconsellera d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya del 2006 al 2010 durant el mandat de José Montilla i amb una una llarga experiència professional en el camp de la protecció a la infància, rebrà el premi a la Corresponsabilitat Ciutadana de la 4a edició dels Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras de Plataforma Educativa.

Aquest guardó és un reconeixement a persones que han destacat per la seva dedicació i contribució a la millora de la qualitat de vida de les persones. En el cas de l’Hble. sra. Carme Capdevila, el jurat ha considerat que la seva tasca vers la infància i l’adolescència Catalunya i vers la construcció d’un país més cívic, just i digne la feia mereixedora d’aquest guardó.
El premi a la Corresponsabilitat Ciutadana és un títol honorífic, un reconeixement a la seva trajectòria personal i no té retribució econòmica.

L’entrega dels Premis tindrà lloc demà, divendres 22 d’abril a les 12h, al CaixaForum de Girona (c/ Ciutadans, 19). Serà durant aquest acte que es faran públics els guanyadors de les altres categories.