Premis d'Acció Social Maria Figueres i Mercè Bañeras

Una iniciativa de Plataforma Educativa per fomentar la innovació social, la emprenedoria social i la corresponsabilitat ciutadana

[catch-breadcrumb]

Oberta la convocatòria de la X edició Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras

Obrim convocatòria per presentar candidatures a la X edició dels Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras que organitza anualment Plataforma Educativa amb la voluntat de reconèixer la tasca de persones, entitats, serveis i projectes que des de l’acció social, contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen i treballen a Catalunya.

Els premis reconeixen projectes i iniciatives socials a través de 3 categories: Innovació Social, Emprenedoria Social i Corresponsabilitat Ciutadana.

La categoria d’Innovació Social està oberta a tothom amb una convocatòria externa dirigida a totes aquelles persones que hagin ideat una acció de desenvolupament social a través d’un canvi original / nou en la prestació d’un servei o en la producció d’un bé que aconsegueix millorar una o més situacions de pobresa, marginalitat, discriminació, exclusió o risc social i que té potencial de ser replicable o reproduible. Podeu consultar les bases i enviar les vostres candidatures aquí.

 

D’altra banda, les categories d’emprenedoria i corresponsabilitat, es tornen a presentar a través d’un procés participatiu per part dels i les professionals de les entitats de Plataforma Educativa, que es realitzarà a través de l’àgora de participació.

En totes les categories, el termini de presentació serà fins el 7 d’abril a les 23.59h. Les candidatures guanyadores es faran públiques a l’acte d’entrega de premis que se celebrarà el 22 d’abril en modalitat online i del que us anirem informant a mesura que s’acosti la data.

Copyright © 2022 Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras