Premis2015v2

Fundació Plataforma Educativa convoca la tercera edició dels Premis d’Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras. Enguany s’han endarrerit els terminis habituals de la convocatòria per motius de la cel·lebració del vintè aniversari de l’entitat, però es mantenen les categories i la data d’entrega, prevista per al proper 23 d’abril, Dia de Sant Jordi.

Com en la resta d’edicions, els premis estan dedicats a reconèixer la tasca de persones, entitats, serveis i projectes que, des de l’acció social, contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a Catalunya. També volen ser un estímul per a l’esforç i la perseverança en la cerca i posada en marxa de solucions innovadores als reptes socials i, finalment, volen posar en valor el compromís que els actors socials mostren a través els seus projectes i trajectòries.

Els premis es divideixen en tres categories: Corresponsabilitat Ciutadana, Emprenedoria Social i Innovació Social. La convocatòria està oberta fins el proper 28 de febrer. El veredicte es farà públic el dia 23 d’abril, durant l’acte d’entrega de premis.

Trobareu tota la informació i les bases detallades en el següent enllaç.

Per a qualsevol dubte, podeu escriure a comunicacio@plataformaeducativa.org.