Obrim convocatòria per la 12a edició dels Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras

Des del 17 de gener fins el 28 de març a les 23:59h podeu participar en la 12a edició dels Premis d’Acció Social Maria Figueres i Mercè Bañeras.   

L’objectiu d’aquests premis és la voluntat de reconèixer la tasca de persones, entitats, serveis i projectes que des de l’acció social, contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen i treballen a Catalunya.  

Els premis reconeixen aquestes persones i iniciatives a través de 2 categories: 

La categoria d’Innovació Social, oberta a tothom, està dirigida a totes aquelles persones que hagin ideat una acció de desenvolupament social, a través d’un canvi original/nou en la prestació d’un servei o en la producció d’un bé que aconsegueix millorar una o més situacions de pobresa, marginalitat, discriminació, exclusió o risc social i que té potencial de ser replicable o reproduïble.  

La categoria d’Emprenedoria Social reconeix accions i/o iniciatives d’organitzacions socials o persones, que des de l’acció social s’hagin desenvolupat i mantingut en el temps per millorar la vida de les persones i la societat. Les candidatures a aquesta categoria es presentaran a través d’un procés participatiu entre les persones treballadores de les entitats del Grup Plataforma Educativa.  

Per presentar-ne les candidatures, s’ha d’omplir un formulari al web dels premis (https://premisacciosocial.plataformaeducativa.org/participa/) i enviar el projecte a través del correu: premis@plataformaeducativa.org.  

Les candidatures guanyadores es faran públiques a l’acte d’entrega de premis que se celebrarà el 23 d’abril en modalitat presencial i online i del que us anirem informant a mesura que s’acosti la data.